Nieuwe brommobielen

Autobedrijf Kaal is dealer van de merken;

  • Microcar en Ligier
  • Casalini

Microcar en Ligier hebben allebei een eigen ultramoderne fabriek in Frankrijk. Er worden brommobielen geproduceerd die nu al voldoen aan de Europese eisen die in 2016 gaan gelden.

ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

Microcar en Ligier zijn brommobielfabrikanten met ruim 30 jaar ervaring. Het draait bij Microcar en Ligier om innovatie en het verbeteren van comfort en veiligheid van de voertuigen. Microcar en Ligier zijn fabrikanten van brommobielen met een ISO 9001 en ISO 14001 certificering.

Milieu

Alle Microcars en Ligiers hebben motoren die vallen in de categorie A, wat betreft uitstoot van CO2 gassen.

Recycling

Bij de ontwikkeling van de Microcar en Ligier modellen heeft men natuurlijk ook rekening gehouden met het milieu en er voor gezorgd dat 95,9 % van elke Microcar en Ligier te recyclen is.

Het Italiaanse merk Casalini heeft verschillende uitvoeringen in het model M12. De uitvoeringen zijn SF, SX, Opera’, Daytona, WRS, Pick-up en Kerry.

De Casalini M12 is maar liefst 3 meter lang, 1.50 meter breed en 1.50 meter hoog, wat een zee aan ruimte met zich meebrengt. Het volume van de bagageruimte is 910 liter!! De eerste brommobiel die standaard leverbaar is met volwaardig Aircondition en ABS.