AIXAM

Garage Kaal & Buunk is uw officiële AIXAM dealer. Woont u in de Achterhoek, gemeente Doetinchem, Zevenaar, Arnhem of Doesburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van nieuwe en tweedehands brommobielen.

Als erkend AIXAM dealer bieden wij u een breed aanbod van producten: de AIXAM Minauto, e-Aixam, City, Coupé en Crossover en de AIXAM Pro D-Truck of e-Truck. Een brommobiel van AIXAM staat voor veilig en comfortabel vervoer.

Zelf uw brommobiel samenstellen
Bent u geïnteresseerd in een brommobiel van AIXAM? Stel uw eigen, nieuwe AIXAM brommobiel samen. Kies de kleur, opties en afwerkingen. De prijs van uw ideale 45 km auto wordt direct getoond.

 

Financiering en onderhoud
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van brommobielen. Wij onderhouden AIXAM brommobielen, maar ook alle andere merken. Ook voor financiering en het afsluiten van een verzekering kunt u bij ons terecht. Wilt u hier meer over weten? Bel ons op 0316 - 531684 of kom langs bij onze garage in Beek (Montferland).

AIXAM: uniek in veiligheid en design
AIXAM is marktleider in de productie en verkoop van brommobielen in Europa. Het uitgebreide assortiment 45 km auto’s onderscheidt zich op het gebied van design en veiligheid. AIXAM stelt hoge eisen aan de veiligheid van haar brommobielen en als enige fabrikant is AIXAM geslaagd voor alle veiligheidstesten. En wilt u niet alleen een veilige, maar ook een mooie 45 km auto rijden? Die qua design niet onder doet voor ‘normale’ weggebruikers? Bekijk de nieuwe modellen van AIXAM en laat u verleiden door het innovatief en moderne design.

Proefrit
Zelf ervaren? Laat u verrassen door de looks en het rijcomfort van een AIXAM brommobiel en kom snel langs voor een gratis proefrit.