Aixam D-Truck Laadbak NIEUW

Prijs
€ 14.139,-
Financieren
Merk
Aixam
Model
D-Truck
Uitvoering
Laadbak NIEUW
Carrosserie
Brommobiel
1 km
Apk
Nee
Bouwjaar
2018
Bouwjaar
06-2019
Kleur
Wit
Brandstof
Diesel
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

D-Truck is een onderdeel van Aixam. De D-Truck is leverbaar in Diesel en heeft een Elektrische variant. De elektrische heeft zakelijk fiscale voordelen.

Aixam behoort tot de top van de brommobielen. Niet voor niets zijn ze marktleider van Nederland. Garage Kaal & Buunk is Aixam dealer en gespecialiseerd in brommobielen sinds 1997. Wij hebben jarenlange ervaring met Aixam Bellier Casalini Chatenet JDM Grecav Ligier en Microcar.

Garage Kaal & Buunk is BOVAG aangesloten. Naast verkoop van Brommobielen, kunt u bij Garage Kaal & Buunk ook terecht voor reparatie, onderhoud en schade herstel. Garage Kaal & Buunk beschikt over een haal- en brengservice door heel Nederland. Bel ons voor meer informatie. Inkoop van uw brommobiel is ook mogelijk. Heeft u brommobiel onderdelen nodig? Bezoekt u dan onze webshop brommobielweb. Graag zien wij u bij ons in de showroom aan de Zuidermarkweg 2 te Beek
Montferland.

Brommobiel - Brom mobiel - 45KM - 45KM auto - 45 KM auto - Minicar - Mini-car - invalideauto - invalide auto

De geadverteerde prijs is een "zo weg rijden prijs"

Gaat u voor zekerheid? Kies dan een van onze garantiepakketten. Bij de aflevering van onze nieuwe brommobielen zit een garantiepakket bij de prijs inbegrepen.

Garantiepakket € 295,- = 3 maanden BOVAG Garantie + Nieuwe APK + Kleine onderhoudsbeurt.
Garantiepakket + € 495,- = 6 maanden BOVAG Garantie + Nieuwe APK + Onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema + halve tank brandstof.
Garantiepakket ++ € 895,- = 12 maanden BOVAG garantie + Nieuwe APK + onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema + volle tank brandstof.

Deze Garantiepakketten zijn alleen af te nemen bij occasion auto en brommobielen.


Garage Kaal & Buunk is de specialist voor uw auto, brommobiel en aanhangwagen. APK Keuringsstation, airco service, in- en verkoop. Voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn BOVAG aangesloten. Dealer van HAPERT aanhangwagens. Dealer van AIXAM, Microcar en Ligier Brommobielen.

Voor brommobiel onderdelen kunt u bij ons terecht in onze webshop brommobielweb.

  • Automaat
  • bovag garantie
  • Gordelspanners
Motor
Brandstof
Diesel
Transmissie
Automaat
Exterieur
Kleur
Wit