Financier uw nieuwe voertuig bij Garage Kaal & Buunk in Beek

Heeft u uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen gevonden op onze website, maar heeft u op dit moment niet genoeg spaargeld? Geen probleem! Bij Garage kaal & Buunk bieden wij ook financiering voor uw nieuwe voertuig aan. Let op; geld lenen kost geld.

Financieren, hoe werkt het?

Bij Garage Kaal & Buunk bieden wij diverse mogelijkheden voor het aanschaffen van uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen. Een daarvan is een financiering. Bij een financiering sluit u een tijdelijke lening af met uw nieuwe voertuig als onderpand. Samen bespreken wij de looptijd van de financiering, het kredietbedrag en een eventuele aanbetaling.

Ik wil mijn auto inruilen, hoe werkt dat?

Uw huidige voertuig kunt u bij ons inruilen bij de aankoop van uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen. Dit inruilbedrag kan gebruikt worden als aanbetaling voor uw nieuwe voertuig. Dit betekent dat het kredietbedrag kleiner wordt, wat weer zorgt voor minder maandlasten van uw financiering.

Zijn er nog andere mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen?

Wij denken graag met u mee hoe u het beste uw nieuwe auto, brommobiel of aanhangwagen kunt aanschaffen. Een van de opties is het aangaan van een financiering. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0316 - 531684. Ook kunt u ons mailen