Over Garage Kaal en Buunk

Ruim 40 jaar ervaring

Autobedrijf Kaal is in 2018 overgenomen door Garage Kaal en Buunk. Meer dan 40 jaar ervaring nemen wij mee op het gebied van auto’s, meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van brommobielen en al 10 jaar autoruitenspecialist. En sinds kort Hapert Aanhangwagen dealer. Garage Kaal en Buunk is opgericht door Theo Buunk en Desi Kaal.

40 jaar ervaring op het gebied van auto’s

Garage Kaal en Buunk heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van auto’s. Wij zijn gevestigd in Beek Gelderland. U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s , van elk merk. Daarnaast hebben wij ook een wisselend aanbod in occasions

20 jaar ervaring in brommobielen

Garage Kaal en Buunk is brommobiel dealer van de merken Aixam (link), Microcar (link) en Ligier (link). Wij hebben een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte brommobielen. Daarnaast kunnen wij alle merken brommobielen onderhouden met originele onderdelen. Liever zelf sleutelen aan uw brommobiel? Dan kunt u ook voor onderdelen voor alle merken bij ons terecht via www.brommobielweb.nl

10 jaar autoruitenspecialist

Garage Kaal en Buunk is aangesloten bij Glasgarage. Wij kunnen onder andere uw autoruit vervangen en sterreparatie uitvoeren. U bent welkom in onze garage, maar het is ook mogelijk dat wij de reparatie op locatie uitvoeren.

Contact

U kunt direct contact met ons opnemen via 0316-531684 of [email protected] Wilt u een afspraak inplannen in onze werkplaats? Dat kan 24/7 via onze website. U ontvangt een bevestiging van uw gemaakte afspraak binnen 24 uur.