Nieuwe auto’s bij Garage Kaal en Buunk

De plek voor nieuwe auto’s in alle merken

Natuurlijk is het ook mogelijk om bij Garage Kaal & Buunk nieuwe auto’s, van welk merk dan ook, te kopen. Door de jarenlange ervaring en connecties kan Garage Kaal & Buunk u exact dezelfde nieuwe auto leveren die u ook bij de merkdealer in de showroom vindt. Deze nieuwe auto’s worden uiteraard geleverd met behoud van de originele fabrieksgarantie. Toch kan Garage Kaal & Buunk u meestal een aantrekkelijker aanbod doen dan de merkdealer.

Nieuwe auto’s

Doordat Garage Kaal & Buunk een relatief klein bedrijf is kan zij haar kosten in de hand houden. Ook neemt Garage Kaal & Buunk genoegen met een lagere winstmarge op nieuwe auto’s. U betaalt bij Garage Kaal & Buunk niet voor de mooie glazen showroom aan de snelweg, dure marketingcampagnes of voor 50 man personeel, maar u krijgt wel een minstens zo goede service, persoonlijke benadering en uiteraard de volwaardige garantie op uw nieuwe auto.

De juiste service bij uw nieuwe auto

Bij Garage Kaal en Buunk kunt u veel service verwachten bij de aanschaf van een nieuw voertuig. Wij leveren uw auto af met fabrieksgarantie, uw wensen en met een goede service. Wij kunnen uw auto ter plekke tenaamstellen, waardoor wij u een ritje naar het postkantoor kunnen besparen. Daarnaast ontvangt u ook 24/7 pechhulp bij de aanschaf van een nieuw voertuig.

Financiering en verzekering voor uw nieuwe auto

Bij Garage Kaal en Buunk kunt u uw auto ook aanschaffen op basis van een financiering. Bereken nu direct uw maandbedrag hier. Bij Garage Kaal en Buunk kunnen wij ook de verzekering van uw nieuwe voertuig verzorgen. Bereken direct uw maandpremie.