Werkplaats | onderhoud en reparatie in Beek

Onderhoud en reparatie voor uw auto, brommobiel of aanhanger

Is uw auto, brommobiel of aanhanger toe aan onderhoud of reparatie? Bij Garage Kaal en Buunk in Beek bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u altijd met een plezierig gevoel en met een gerust hard op weg kunt. Een inspectie aan uw auto, brommobiel of aanhanger is voor ons een zaak van vertrouwen. Uw veiligheid staat in de werkplaats bij Garage Kaal en Buunk altijd voorop!

Garage Kaal & Buunk in Beek verzorgt de reparatie en het onderhoud voor uw auto, brommobiel en aanhangwagen. Daarnaast zijn wij APK keuringsstation, erkend schadetaxateur en schadehersteller. Garage Kaal & Buunk is aangesloten bij de BOVAG en het RDW.

APK keuring voor uw auto, brommobiel of aanhangwagen

Omdat wij officieel APK keuringstation zijn kunnen wij elk voertuig APK keuren. Een APK keuring kost bij ons altijd € …. U kunt direct een afspraak maken via zowel de telefoon als online. U kunt tijdens uw APK afspraak wachten of een leenauto mee krijgen. Daarnaast hanteren wij ook een haal- en breng service.

Onderhoud voor uw auto, brommobiel of aanhangwagen

Bij Garage Kaal & Buunk in Beek kunt u onderhoud uit laten voeren aan uw auto, brommobiel of aanhangwagen. Wij bieden onderhoud aan voor alle merken en alle voertuigen. Wij beschikken over de benodigde kennis voor zowel nieuwe-, oudere- of elektrische voertuigen. Daarnaast maken wij gebruik van originele onderdelen of eenzelfde, maar goedkoper alternatief. Wilt u een prijsopgave ontvangen voor een onderhoudsbeurt aan uw voertuig. Bel of mail ons via contact.

Makkelijk en snel een afspraak inplannen

U kunt op verschillende manieren een werkplaats afspraak inplannen bij Garage Kaal & Buunk. Dit kan telefonisch via 0316 - 531684, via de mail [email protected] of via onze online planner op deze pagina. Uw voertuig is van harte welkom in onze werkplaats.

Afspraak

@

Openingstijden

Maandag8.00 - 18.00 uur
Dinsdag8.00 - 18.00 uur
Woensdag8.00 - 18.00 uur
Donderdag8.00 - 18.00 uur
Vrijdag8.00 - 18.00 uur
Zaterdag9.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.

Tel: 0316 - 531684
Fax: 0316 - 531547